Od maja 2016. godine, od kada zvanično postoji COPY RADIONICA, kreativna škola copywritinga i pisanja, kroz nju je prošlo više od 300 polaznika, koji se uvek rado vraćaju na nove edukacije. Ovo su njihovi utisci.

Marija Simeunović, kreativna preduzetnica

www.artaporter.rs

Copy radionica mi je pružila prava znanja u pravom trenutku. Dosta dugo sam pisala različite tekstove koji nisu bili loši, čak su bili solidni, ali tek posle radionice su dobili pravi smisao – da izazovu željenu reakciju publike kojoj su namenjeni.

“Začini” koji su nedostajali mom umeću pisanja su konkretni alati, modeli i znanja iz ličnog iskustva koje Snežana lako, struktuirano i nesebično daje tokom radionice.
I skripta je zlata vredna. 🙂

Vesna Opavsky, konsultant za internet komunikacije

Snežana je energična osoba i vrlo entuzijastičan trener. Copy radionica je mesto gde ćete dobiti puno konkretnih i korisnih saveta, ali se uz to i opustiti i dobro zabaviti.

Marija Ždero

Copy radionica mi je donela nove, korisne uvide kada je reč o obraćanju klijentima. Na zanimljiv i inspirativan način me potakla da precizno definišem kome, zašto i kako želim da se obratim….Posle Copy radionice pisanje je još zabavnije!

Milica Lalović - Božić, Reiki učitelj, autor Žene zmaja i NLP Master

ŽenaZmaj

Postoji Put učenika na kom dobijaš više nego što daješ. Postoji Put učitelja na kom daješ više nego što dobijaš. Postoji Put Majstora, na kom je dobijanje i davanje podjednako, jer si Majstor. Jer znaš da koliko vrednuješ toliko te i vrednuju, koliko voliš toliko te vole, koliko daš, isto toliko dobijaš. Ali…ti ipak malo više daš. Ti si ipak Majstor. Baš tako, Snežana je Majstor. Hvala♥

Sandra Knežević

organizovana.com

Na vikend radionicu o pisanju bloga sam otišla u nadi da ću naučiti dovoljno elementarnih stvari, da imam osnovu da sama dalje istražujem i saznajem. Nisam verovala da se u dva dana može spakovati toliko toga, i da će mi uštedeti nedelje učenja, koje sam već isplanirala. Oduševljena sam. I jedva čekam Copy radionice, da mi i taj segment Snežana servira na tacni.

Mirjana Brzaković, menadžer, konzervator i antropolog

Na Copy radionici sam naučila da copy nisu samo reči već i njihov online format. Dobila sam savete kako se koriste modeli i besplatni alati da se poruka pošalje preko različitih medija, i da zainteresuje čitaoca. Vežbala sam kako se analizira profil ljudi koji će čitati copy …i prošla kroz  predlog za plan content marketinga. Da, imam i skripte, da se vraćam sadržaju i čitam ponovo. Sada, kada je radionica završena, sve mi je jasno. U programu je bilo malo advertajzinga, dosta marketinga, a mnogo saveta za copy-je, ključnih reči i informacija zasnovanih na Snežaninom bogatom iskustvu. Veoma su mi zanimljivi svi saveti o kreativnosti, knjige i blogovi koje je Snežana preporučila, kao i bonus boost. A sve to sam naučila za jedan dan! Snežana tako i kaže:  Nije lako, ali je jednostavno!  

Tamara Gerić, glavna alhemičarka

Estar cosmetics

Radionica je veoma korisna, pametno osmišljena, a materijal je obiman i prati tok predavanja što je meni lično važno! Informacije koje sam dobila vezano za neke on-line alate, web site-ove i cake koje je Snežana podelila sa nama za mene su zaista značajni, zato što uglavnom nemam vremena ni živaca da se time sama bavim.

Marija Švigir, business coach & trainer

Balance consulting

Copy radionica je poučna, korisna, praktična, primenjiva. Snežana prenosi ljubav i energiju ka pisanju… Pravo mesto za razvoj veština copywriting-a!

Valentina Milenković, menadžer vizionar

Dobre stvari nije teško opisati u svega par reči. A Copy radionica to svakako jeste. Kreativno, dinamično, sadržajno i vrlo korisno! Sa druge strane Snežana je izuzetan posvećeni profesionalac koja je utkala svoje veliko iskustvo, ličnu energiju i veliko znanje iz raznih aspekata pisane komunikacije. Posebno smo uživali u njenom entuzijazmu i želji da sa nama polaznicima bezrezervno podeli svoje dugogodišnje iskustvo iz prakse… Toplo preporučujem!

Jelena Janićijević, dipl. ing. arhitekture

Dvodnevni workshop “Kako pisati blog – od B do Š” je dobar odnos utrošenog vremena i dobijenog znanja. Za relativno kratko vreme dobila sam informacije vezane kako za tehničku stranu pisanja tako i o samom načinu prezentovanja onoga što želim da kažem na svom blogu. Bezrezervno deljenje znanja, veština, energije i neverovatan podstrek koji pruža sam predavač, Snežana Marković, je ono što dobijate gratis.

Marina Blagojević, direktorka klastera ICT Net, predsednica UO Asocijacije srpskih klastera -ASKA

Ova radionica je pravo osveženje u moru sličnih formata na kojima predavači prepričavaju nešto što su pročitali u skriptama ili citiraju izreke poznatih mislilaca. Kao što bi i trebalo biti, najveća vrednost ove radionice je predavač. Snežana prenosi svoje lično iskustvo i to se vidi kroz primere i razgovor , što atmosferu čini jako prijatnom za rad.  Moja ocena za ovu radionicu bi bila 5*.