Imate sadržaj, ali ne i publiku? Platili ste copywritera ili ste sami investirali vreme u pisanje sadržaja, ali i dalje nemate efekte? To je sjajna vest!

Možda se pitate: „Kako sjajna vest?“. Možda mislite da je potrebno da pišete sve ispočetka. Ne, nije potrebno. Već imate sadržaj, a apsolutno sve se može popraviti i poboljšati.

GDE?

Na individualnim konsultacijama sa mnom, na kojima ćemo zajedno od vašeg copyja kreirati kvalitetan copy koji radi. Dobićete jasna i precizna uputstva kako da vaš sadržaj transformišete u sadržaj koji ljudi čitaju i na koji sa uzbuđenjem klikću.

ZAŠTO?

Zato što nema potrebe da pišete svaku vašu stranicu opet. Uštedećete vreme, i u kratkom vremenskom periodu dobićete sadržaj koji radi ono šta mu je svrha – angažuje ljude i slučajne prolaznike pretvara  u vašu odanu publiku. Prolaznici će možda nešto kupiti, ali odana publika… Ona će se uvek vratiti po još.

KAKO?

Poboljšaćemo vaš copy uz pomoć isprobanih alata, tehnika i veština tako da postane vaš najkreativniji prodajni alat. Na individualnim konsultacijama ste u prednosti, jer je fokus samo na vašem proizvodu/usluzi i vaš copy je jedino čime se bavimo.

INDIVIDUALNE KONSULTACIJE traju 1.5 sat. Održavaju se u Beogradu, u zakazanim terminima. Konsultacije se mogu održavati i putem Skype poziva. Cena jedne konsultacije iznosi 80€, u dinarskoj protivvrednosti.

ZAKAŽITE INDIVIDUALNU KONSULTACIJU >>>