COPY…ŠTA?

Sigurno ste se nekada našli na nekoj web stranici i pomislili: “Wow, pa gde je ovo bilo celog mog života? Kako ovo da kupim? Ovo mi je neophodno! Želim! Odmah! Sad!”

Ako ste iskreni, priznaćete da to i nije bio nikakav supersoničan proizvod. Ali iza teksta koji ste čitali jeste stajao supersoničan copywriter.

Sve te reči – u vašim blog postovima, email porukama, newsletter kampanjama, download materijalu, na vašim prodajnim stranicama, u vašim FB postovima, vašim tvitovima, sve to se zove copywriting. Skraćeno – copy.

Super vest je da i vi možete pisati tako da ljudi baš, baš, baš požele, odmah i sad, ono šta im nudite. Bez obzira da li se radi o hrani za mačke, čistilici snega ili velikom rezaču za dekorativno sečenje šargarepe (da, postoji veliki rezač za dekorativno sečenje šargarepe!).

Reči prodaju. Tačka. 

I vi možete da naučite kako da ih koristite kao moćan alat. Odmah i sad. (ili u mojoj školi copywritinga).

 SAZNAJTE SVE O ŠKOLI COPYWRITINGA 

Ne želite da učite copywriting zanat? Meni je i to ok. Ne želite da znate kako – ima ko zna. Tu sam, da vam pomognem na individualnim konsultacijama ili da se zabavim kreirajući vaš sadržaj.

A ako i dalje mislite da možete da uspete bez dobrog sadržaja a niste Coca Cola, ili nemate pojma zašto bi vam sve to bilo korisno i zašto sve ovo čitate, znajte da nema slučajnosti. Možda da ipak razmislite još jednom?